Dankzij de waaier aan gespecialiseerde gelaatsverzorgingen die Mima je kan bieden in het schoonheidssalon van AD-DICT by Creativo, kan je volledig tot rust komen en tegelijkertijd je huid weer volop doen stralen! Dit gebeurt met behulp van de Medex Bio Science Cosmetics waar wij gebruik van maken.

Ook voor een authentieke medische pedicure of manicure kan je steeds in het schoonheidsinstituut van Mima terecht. Al 24 jaar lang neemt Mima de tijd voor elke klant, om zo het beste in jou naar boven te halen.

Wil je er perfect uitzien op je trouwdag? Mima verzorgt met veel plezier een stralende bruidsmake-up om de mooiste dag van jouw leven helemaal onvergetelijk te maken.

 

 

Kadobon

Ga voor een originele verrassing. Wat dacht je van een kadobon voor een heerlijke gelaatsverzorging zodat je moeder, oma, dochter, vriend of vriendin heerlijk ontspannen kan genieten van wat welverdiende “me-time”?

 

Openingsuren

Open van dinsdag tot en met zaterdag, enkel na afspraak. Gesloten op zondag en maandag.

 

Bij kapsalon en schoonheidsinstituut AD-DICT by Creativo in Genk staan we steeds tot uw dienst voor het verstrekken van bijkomende informatie. Aarzel dus niet ons te contacteren.

Ons bezoeken.

Ad-dict by Creativo

Hoefstadstraat 8 - 3600 Genk (Belgiƫ)

089 30 50 10 - info@creativo.be - BE 0502 853 938

U kan ons ook bezoeken op Facebook.